Želite sudjelovati u danima agroturizama? U tijeku su prijave!

0
Foto: Roberto Matković
Foto: Roberto Matković

AZRRI-Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o. Pazin poziva sva zainteresirana obiteljsko poljoprivredna gospodarstva registrirana za pružanje ugostiteljskih usluga na području Istarske županije na dostavu iskaza interesa za sudjelovanje u ovogodišnjem izdanju manifestacije Dani otvorenih vrata agroturizama Istre-DOVAI.

Jubilarno 10. izdanje manifestacije DOVAI, održano 2019. godine, ostavilo je sjećanje na uspješnu manifestaciju s rekordnom posjećenošću od strane domaćih ali i inozemnih gostiju, što je rezultat sinergije rada svih uključenih agroturizama. Od samih početaka organizacije manifestacije bilježi se izuzetan rast u potražnji za specifičnom ugostiteljskom ponudom i gastronomskim doživljajem koje seoska domaćinstva nude.

Tijekom godina održavanja, Dani otvorenih vrata agroturizama Istre etablirali su se kao jedinstvena eno-gastronomska manifestacija koja promovira istarski ruralni poljoprivredni i gastronomski identitet.

 

Manifestacija s glavnim ciljem promocije autentičnih jela, koja se odvija u vrijeme posezone na više lokacija u Istarskoj županiji, predstavlja regionalni projekt koji u konačnici brendira Istru kao eno-gastronomsku destinaciju vrijednu istraživanja. Nažalost, 11. izdanje manifestacije za 2020. godinu bilo je odgođeno zbog pogoršane epidemiološke situacije, no nadamo se pozitivnom ishodu ovogodišnjeg izdanja.

"U cilju jačanja turističke ponude ruralnog prostora te promocije istarske tradicijske gastronomije, želja nam je u ovoj izazovnoj 2021. godini organizirati manifestaciju Dani otvorenih vrata agroturizama Istre. Dostava iskaza interesa najkasnije do srijede 15. rujna 2021. godine do 15:00 sati na službeni email: edukacije@azrri.hr. Za sve ostale informacije, slobodno nas kontaktirajte putem email-a ili na kontakt broj 052 351 596", poručuju iz AZRRI-ja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa