Ovog vikenda teže ozlijeđena dva motociklista oko Buzeta i Poreča

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Oko 3.20 sati 5. rujna na području Buzeta dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena. Nesreća se dogodila kada je 37-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1.98 promila upravljao motociklom Gilera, pulske registarske oznake, iz smjera Buzeta u smjeru Ponte Portona. Dolaskom do Riječke ulice, vozač se nije kretao što bliže desnom rubu kolnika te je zbog neprilagođene brzine udario u kamen i pao na nogostup. U nesreći je vozač teško ozlijeđen zbog čega je zadržan na liječenju u riječkoj bolnici.

Istog dana oko 14.50 sati u Taru dogodila se prometna nesreća kada je 63-godišnji austrijski državljanin upravljao automobilom Isuzu, austrijske registarske oznake, kojem je bilo pridodana kamp prikolica, iz smjera Tara u smjeru Poreča. Vozač se nije kretao sredinom obilježene prometne trake te je desnim kotačima sletio van kolnika u odvodni kanal nakon čega se vratio na kolnik te prešao na suprotnu stranu kolnika, pri čemu je udario u motocikl Kawasaki, pulske registarske oznake, kojim je upravljao 62-godišnji hrvatski državljanin. Od siline udarca motociklist je sletio van kolnika.

 

U nesreći je motociklist teško ozlijeđen te je zadržan na liječenju u pulskoj bolnici. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje nad 63-godišnjim austrijskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa