Koncert u Poreču: Nakon pet godina Thompson ponovo nastupa u Istri

1
Marko Perković Thompson
Marko Perković Thompson

"Sretni smo što javnosti možemo priopćiti da se Marko Perković Thompson vraća u Istru pet godina nakon rekordno posjećenih koncerata u pazinskom boćarskom domu", kazao je Veseljko Buić 29. srpnja na medijskoj konferenciji u Poreču.

Naime, organizator Veseljko Buić, menadžer Zdravko Barišić i producent Miljenko Curić najavili su za 31. kolovoza koncert Marka Perkovića Thompsona u porečkoj sportskoj dvorani. Kako je rečeno na medijskoj konferenciji, više informacija o prodajnim mjestima i cijenama ulaznica bit će poznato tijekom tjedna, a organizatori su poželjeli dobrodošlicu posjetiteljima, iskazujući radost zbog činjenice da se Thompson istarskoj publici može prezentirati bez ikakvog stresa, kao što je to slučaj u ostatku Hrvatske, Europi i svijetu.

Turneja kojom Thompson promovira svoj album Ora Et Labora krenula je 30. lipnja sa splitskog Poljuda pred oko 50 tisuća obožavatelja. Najavljeni su još i koncerti u Biogradu na moru, Orašju, Križevcima te u Mostaru.

Ulaznice su u predprodaji na prodajnim mjestima: Frizerski salon "AS" Pazin, Foto "EDI" Poreč, Turistička agencija "MAREMONTI - ISTRA" Pula, "ROTIRO - ZELENICE" Labin,

Cijene:

- parket   80,00 kn
- tribina   90,00 kn
- VIP     120,00 kn

Najnovije vijesti