PRVA RUKOMETNA LIGA

Uvjerljivo slavlje Labudica za potvrdu ostanka u Prvoj ligi

1
Ana Ugrin (Foto: Roberto Matković)
Ana Ugrin (Foto: Roberto Matković)

Uvjerljivom pobjedom protiv Dalmatinke iz Ploča, rukometašice Rudara i matematički su potvrdile ostanak u društvu prvoligašica. Gošće, inače četvrtoplasirana ekipa ženskog prvoligaškog društva, bile su izrazite favoritkinje u ovom susretu, no Labudice su se i ovom prilikom pokazale svojoj publici u najboljem izdanju te zasluženo izvojevale vrlo značajnu pobjedu.

 

U vrlo izjednačenom prvom poluvremenu, domaće su rukometašice do značajnije prednosti uspjele stići u posljednjih pet minuta, kada Ivana Vrkić, Natali Zahtila i Ana Jajčević lijepom serijom odvode svoju ekipu do prednosti pred odlazak na odmor (16:13).  

Tri zgoditka prednosti koje su stekle u prvom dijelu labinske su rukometašice održavale do posljednjih deset minuta susreta, da bi potom uglavno preko Natali Zahtila serijom od 7:0 osigurale mirnu završnicu i pobjedu (26:17 - 56’). U domaćim redovima ovoga puta najefikasnija je bila Zahtila sa 11 postignutih pogodaka, dok se istaknula i vratarka Ana Ugrin koja je zabilježila čak 21 obranu. (S. Ž.)

Snimka utakmice:

Statistika utakmice:

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa