iz pitoresknih bala opet na asfalt

Ella se preselila. Ovako izgleda njen novi stan

0
Ella Dvornik (Foto: Instagram)
Ella Dvornik (Foto: Instagram)

Nakon što je prije nekoliko tjedana otkrila kako se seli, Ella Dvornik (33) podijelila je pogled iz novog stana u koji se preselila. 'Novi pogled-novi Zagreb', poručila je nedavno uz crno-bijelu fotografiju na Instagramu, piše 24sata.

 

Prije nekoliko godina se s djecom i uskoro bivšim suprugom, poduzetnikom Charlesom Pearceom preselila u istarske Bale. Tamo su 'gradili' život, a onda, nakon pet godina braka, Ella je potvrdila da se razvode. Potom se i saznalo da se bivši par sudi za kuću u Istri koja je u Ellinom vlasništvu.

- Moje predivne Bale. Pune ljepote, mira i iznenađenja - napisao je Britanac i otkrio da je i dalje, nakon razvoda vezan za to istarsko mjesto.

Nakon toga, Ella se javila iz te iste kuće.

- Upravo sam počistila cijelu kuću, pa ako bi se svi mogli iseliti, to bi bilo odlično - prokomentirala je. 

Influencerica i poduzetnik nedavno su došli na još jedno ročište, odnosno brakorazvodnu parnicu na Općinskom sudu u Puli. Ni taj put nisu mogli proći nezamijećeno u pratnji svojih odvjetnika. Potom je Ella prokomentirala ročište, a pohvalila se i skupocjenom 'torbicom' njezina odvjetnika, odnosno spisom dokumenata potrebnim za ročište. 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa