objavljeni natječaji

Grad Novigrad popunjava dva atraktivna radna mjesta

0
Ilustracija
Ilustracija

Grad Novigrad objavio je dva natječaja o primanju u službu: jedna osoba na radno mjesto savjetnika za pravne poslove II, te jedna osoba na radno mjesto Savjetnika za prostorno uređenje i graditeljstvo, a zainteresirani kandidati se primaju u službu na neodređeno vrijeme, uz obvezni probni rad od 3 mjeseca.

Savjetnik za pravne poslove II sudjelovat će u radu Upravnog odjela za poslove ureda gradonačelnika, opće poslove i društvene djelatnosti. Zainteresirani kandidati trebaju biti visoke stručne spreme: magistri struke ili stručni specijalisti znanstvenog područja društvenih znanosti – polje pravo. Rok za prijavu na Natječaj je do 18. travnja 2024. godine, a više informacija o natječaju može se dobiti na linku.

Savjetnik za prostorno uređenje i graditeljstvo sudjelovat će u radu Odsjeka za prostorno uređenje i graditeljstvo pri Upravnom odjelu za komunalni sustav, prostorno uređenje i zaštitu okoliša. Zainteresirani kandidati trebaju biti visoke stručne spreme: magistri struke ili stručni specijalisti znanstvenog područja tehničkih znanosti polja građevinarstvo ili arhitektura i urbanizam ili znanstvenog područja društvenih znanosti polje pravo. Rok za prijavu na natječaj je do 25. travnja 2024. godine, a više informacija može se dobiti na linku.

 

Za oba natječaja od zainteresiranih kandidata se očekuje da imaju najmanje tri godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima, položen državni stručni ispit, te da se dobro služe računalom i znaju talijanski jezik (razina A2).

Za kandidate prijavljene na natječaj provest će se testiranje radi provjere znanja i sposobnosti bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta za koje se primaju. Najmanje pet dana prije održavanja provjere na oglasnoj ploči Grada i na službenoj web stranici objavit će se informacije o provjeri znanja kandidata, uz opis poslova i podatke o plaći radnog mjesta koje se popunjava natječajem.

Prijave s potrebnim dokumentima se podnose na adresu: Grad Novigrad-Cittanova; s naznakom natječaja za kojeg se prijavljuju (Za natječaj – savjetnik za pravne poslove II. ili Za natječaj – savjetnik za prostorno uređenje i graditeljstvo), Veliki trg 1, 52466 Novigrad. (Istarski.hr)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa