tržnica dolac

Skoko u subotu kuha Zagrepčanima

0
Skoko neki dan na pulskoj tržnici (foto: Istarski.hr)
Skoko neki dan na pulskoj tržnici (foto: Istarski.hr)

U subotu 27. travnja od 11 sati poznati istarski chef David Skoko će na zagrebačkoj tržnici Dolac kuhati jela iz svog uspješnog serijala "Motor, loza, kuhača".

U devet epizoda ove kulinarsko-putopisne avanture David Skoko je obišao cijelu Hrvatsku, od Slavonije i Baranje, Zagorja i Plešivice do Zadra, Krka, Pelješca te, naravno, Istre. Serijal je inače sniman za Hrvatsku radioteleviziju, ali se odnedavno prikazuje i na 24 Kitchen.

 

Podsjetimo, David Skoko je prvi u našoj zemlji imao vlastitu emisiju na FOX-ovom kulinarskom kanalu 24 Kitchen pod nazivom "David Skoko: Stari gušti, nova kužina", a sudjelovao je i u snimanjima putopisnih epizoda proslavljenih stranih autora chefova i voditelja kao što su Adam Richman (serijal "Trip of a lifetime"), Anthony Bourdain (serijal "No reservations"), Henry Cole (serijal "World‘s greatest motorcycle rides"), Donal Skehan (serijal "Croatia‘s hidden food scene") i Gordon Ramsey (serijal "Uncharted").

Skoko se veći dio svoje karijere bavi osvještavanjem i poticanjem veće konzumacije domaće ribe, a u posljednje vrijeme to čini i pomoću aplikacije u čijoj je izradi i sam sudjelovao, piše Jutarnji list.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa