NEOBIČAN GOST NA DROSINI

Na utakmici Istre se pojavio i protjerani napadač

0
Ante Erceg u društvu svog menađera (FOTO: Milivoj Mijošek)
Ante Erceg u društvu svog menađera (FOTO: Milivoj Mijošek)

U ne baš velikobrojnoj posjeti HNL susretu Istre 1961 i Slaven Belupa, po lijepom sunčanom vremenu na stadionu ‘Aldo Drosina’ jedno je ime posebno plijenilo pažnju publike. Donedavni Istrin igrač Ante Erceg koje je zbog nediscipline pred nekoliko tjedana morao napustiti klub pojavio se na tribinama Drosine kako bi prvi puta uživo pogledao svoj bivši sastav, nakon što više nije dio pulske priče zajedno sa svojim menađerom Vukmilom Vukmiricom. Njegovo pojavljivanje iznenadilo je gotovo sve u klubu, s obzirom da nije bio na popisu VIP gostiju.

 

Prema pisanju medija 34-godišnji napadač pred nekoliko je tjedana dogovorio transfer u nizozemski prvoligaški klub Fortuna Sittard, no nakon jučerašnjeg pojavljivanja u Puli, hoće li doista donedavni miljenik pulske publike završiti u jednoj od najjačih europskih liga? 

Naime u pulskoj svečanoj loži pojavio se kao dio delegacije jučerašnjeg protivnika ‘zeleno-žutih’ Slaven Belupa. S koprivničkom momčadi, naime, ozbiljno ga se povezivalo nakon raskida s Istrom. Još tijekom zimske stanke špekuliralo se da će Erceg Pulu zamijeniti Koprivnicom, no transfer se nije dogodio.

Hoće li Erceg iduće sezone, s obzirom da zbog sporazumnog raskida ugovora sa 'zeleno-žutima' nema više pravo nastupa u ovoj sezoni, stvarno otići u Nizozemsku ili obući Slavenov dres, vidjeti će se tijekom ljeta. (S. Ž.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa