humanitarni koncert 'za valenta od srca'

Pogledajte kako je sinoć bilo u Domu sportova (fotogalerija)

0
Fotogalerija: Istarski.hr
Fotogalerija: Istarski.hr

U sklopu humanitarne akcije "Za Valenta od srca" jučer je u Domu sportova održan najveći događaj, humanitarni koncert na kojem su nastupili najpoznatiji glazbenici iz Pule. Prema prvim informacijama, prikupljeno je čak 11 tisuća eura.

Ovim događajem nastavlja se niz akcija za pomoć mladom umjetniku Valentu Hrvatinu, koji je krajem siječnja pretrpio infarkt prednje spinalne arterije koji ga je gotovo potpuno paralizirao od vrata nadolje. Valent je trenutno na rehabilitaciji specijaliziranoj klinici u Zagrebu te se polako oporavlja. Budući da je riječ o privatnoj klinici, liječenje financiraju roditelji kojima treba financijska pomoć.

 

Jučer su za Valenta pjevale i svirale domaće snage - Atomsko sklonište, Alen Vitasović, Antitodor, Anelidi, Electrical Zhbrufadors, Elis Lovrić, Erik Balija, Fallen Down Moon, Indivia, Irena&Mauro Giorgi, Kristina Iveković, Livio Morosin, Razor i Sour. Voditelj programa je Todor.

Koncert su, osim glazbenika, podržali Grad Pula, Pula sport te brojni privatni poduzetnici koji financiraju logistiku. Gradsko društvo Crvenog križa osiguralo je ekipe prve pomoći, a angažirali su se i članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Marčane te djelatnici Pula Parkinga.

Valent je inače vrlo aktivan član i Udruge cerebralne paralize Istarske županije.

Inače, svi koji žele pomoći mogu uplatiti novac na račun koji je otvoren za humanitarnu akciju koja će trajati do lipnja. IBAN broj za uplatu je: HR5923400091511274493, a u opis plaćanja treba navesti "Za Valenta od srca". (M.R.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa