Izabran novi saziv Kluba žena IDS-a Rovinj

0
Izabrane članice Kluba žena podružnice IDS-a Rovinjštine
Izabrane članice Kluba žena podružnice IDS-a Rovinjštine

U četvrtak 24. listopada održana je Izborna skupština Kluba žena podružnice IDS-a Rovinjštine. Skupština je održana u prostorijama IDS-a u Rovinju i na njoj je prisustvovalo više od polovice žena članica te se shodno tome i mogla održati.

Dnevni red sjednice sastojao se od deset točaka kroz koji su prisutne članice prošle te tako izabrale predsjednicu, potpredsjednicu i glavnu tajnicu KŽ podružnice IDS-a Rovinjštine. Također, na skupštini su izabrane članice Predsjedništva KŽ podružnice IDS-a Rovinjštine i fiducijarke.

Na skupštini su za Klub žena podružnice IDS-a Rovinjštine izabrane: predsjednica Christina Quarantotto; potpredsjednica Monica Devescovi; glavna tajnica Marinella Bašić; članice Predsjedništva: Maria Sošić, Vera Špiranec Mičić, Daniela Poropat, Ornela Košara, Ana Gasparini te fiducijarke  Vanda Poropat, Nataša Stojanov i Denise Kondić Bašić.

"Mandat izabranih članica traje dvije godine te će izabrane članice, koje su dobile povjerenje ostalih članica, nastaviti sa aktivnim radom KŽ podružnice IDS-a Rovinjštine. Trudit će se u svome radu zajedno sa ostalim članicama KŽ podružnice IDS-a Rovinjštine, ali i članovima IDS-a Rovinj, biti što aktivnije te prisustvovati i obilježavati sve važnije datume kako u svom gradu, tako i županiji, a pri tome i ne zaboraviti na sve građane Grada Rovinja", istaknuto je na skupštini.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa