Uz potporu Županijske komore žminjski IZO na specijaliziranim sajmovima u Italiji

0
Foto ilustracija
Foto ilustracija

Uz potporu HGK-Županijske komore Pula tvrtka iz Žminja IZO d.o.o. nastupit će na sajmu SIGEP koji se održava u talijanskom mjestu Rimini od 17. do 21. siječnja. Radi se o specijaliziranom sajmu za sektor slastičarstva, sladoleda i čokolade, na kojem se predstavlja više od tisuću izlagača iz cijelog svijeta, a prosječan broj posjetitelja je veći od 170 tisuća. Istovremeno sa sajmom SIGEP održava se i sajam A.B. Tech na kojem se predstavljaju inovativne tehnologije za pekarstvo i slastičarstvo.

IZO d.o.o. će predstaviti asortiman pekarskih friteza za krafne, po kojima je prepoznatljiv na međunarodnom tržištu. Nastup na sajmu prilika je za uspostavljanje novih kontakata s poslovnim posjetiteljima sajma – trgovcima koji plasiraju proizvode kao i kupcima-vlasnicima pekara i slastičarnica.

U Izo-u ističu kako je predstavljanje na ovim sajmovima od velike važnosti za tvrtku, budući da se prošlogodišnji nastup na sajmu pokazao veoma uspješnim i ostvareni su dobri financijski rezultati te očekuju dobre rezultate i ovogodišnjeg predstavljanja.

IZO d.o.o. je društvo osnovano 1993. godine i u potpunosti je u privatnom i hrvatskom vlasništvu, a trenutno zapošljavala 60 djelatnika. Djelatnost kompanije je prehrambena proizvodnja, proizvodnja i trgovina pekarske i slastičarske opreme i strojeva, ostale opreme vezane uz prehrambenu proizvodnju, proizvodnja opreme za proizvodnju električne energije (elektroagregati i prateća oprema) te usluge u proizvodnji pozicija za razne naručitelje.

Tijekom 21 godine postojanja društvo je izraslo u jedno od vodećih u segmentu proizvodnje i trgovine pekarskom opremom na području Republike Hrvatske, a izvozna orijentacija tvrtke temelji se na suradnji s partnerima u Poljskoj, Mađarskoj, Slovačkoj, Italiji, Njemačkoj, Portugalu, Ruskoj Federaciji i Sjedinjenim Američkim Državama.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa