Izišao album prvijenac pulskih alt-rockera Flanger Danger

0
Flanger Danger su: Zoran Mučić (Debac) – vokal/gitara, Sebastian Mihalec (Balin) – bass, Karlo Mirković (Karlitto) – gitara i Patrik Percan (Pacco) – bubanj 

Flanger Danger su: Zoran Mučić (Debac) – vokal/gitara, Sebastian Mihalec (Balin) – bass, Karlo Mirković (Karlitto) – gitara i Patrik Percan (Pacco) – bubanj 


Alter rock ekipa s čvrstim zvukom i hrvatskim tekstovima, Flanger Danger su jedno od zanimljivijih pojava na pulskoj sceni u posljednjih nekoliko godina, a ekipa koja svira u bendu je sve samo ne neiskusna. Redovnim pratiteljima pulske nezavisne scene su imena Debac, Balin, Pačo i Karlo Mirković itekako poznati, tako da u kvaliteti i žestini svirke pravih nepoznanica i nema.



Nakon četiri i pol godine demo statusa, svirki po Puli, Istri ali i šire, te usviravanja i stvaranja u prostorima kultnog pulskog “Rojca”, svjetlo dana ugledao je album prvijenac “Da li ti se čini…?”. Sniman u legendarnom studiju “Partyzan” u Puli, pod tehničkim vodstvom Deana Pavletića - Toneta, te uz miks i mastering Perice Šurana, još jednog Puležana s ljubljanskom adresom. Autor svih tekstova je osnivač i frontmen benda Debac, a cijeli je kolektiv autor glazbe i aranžmana.

Njegovanje alternativnog i nezavisnog izričaja nastavljeno je i kod same formalnosti izdavanja albuma, koji je izišao za sve prisutniju nezavisnu izdavačku etiketu “OSA Media” iz Labina.

Svakako je vrijedan spomena i već ranije snimljen prvi video spot za singl "Sedam" koji je najavio objavljivanje albuma. Video je sniman u matičnoj prostoriji benda, a dočarava istinsku atmosferu beskompromisne svirke bez puno kombiniranja, razrađivanja scenarija ili maskiranja efektima.. Za video je bio zadužen dugogodišni prijatelj Saša Đuračić, poznat široj publici kao Sale Undertoon.


Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa