Obitelj Zović: Hvala svima koji su pomogli tražiti našu Anamariju

0
Davor Zović, Toni Lukež i Sandra Zović
Davor Zović, Toni Lukež i Sandra Zović

„Mi ne znamo točno tko je sve došao k nama i pomagao nam, bilo je najmanje dvjesto ljudi i zato se ovim putem želimo još jednom od srca zahvaliti svima koji su sudjelovali u potrazi za našom Anamarijom. Posebno načelniku Općine Pićan Ivanu Frankoviću, zapovjedniku Javne vatrogasne postaje Labin Darku Vitasoviću i načelnici Policijske postaje Labin Đeni Bučić, koji su potragu organizirali i vodili“, kazao je za naš portal Davor Zović iz Lukeži, otac četverogodišnje Anamarije Zović, koja je predvečer 1. rujna odlutala u šumu, a pronađena je nakon opsežne potrage ujutro sljedećeg dana.

Djevojčica je u trenutku našeg posjeta spavala. „Tek smo došli k sebi, ali još to drži, još je to tu“, pokazala je majka Sandra na srce. „Dobro je da smo bili hrabri u trenucima kada je trebalo biti hrabar“, kazao je njen otac i Anamarijin djed Toni Lukež.

U potrazi za Anamarijom Zović sudjelovali su mještani okolnih sela, lovci, labinski profesionalni vatrogasci i DVD-i Labinštine, djelatnici PP Labin, služba civilne zaštite Vatrogasne zajednice Istarske županije, djelatnici Interventne policije iz Pule, članovi HGSS-a iz Pule i Rijeke s dva, te iz Karlovca s jednim potražnim psom. (Tekst i foto: Robi Selan)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa