Ovako je govorio Božo Petrov kao tada uvjereni član Hrasta

0
Božo Petrov prije četiri godine
Božo Petrov prije četiri godine

Prema najnovijim anketama Božo Petrov i njegova stranka MOST vrlo su blizu prelaska izbornog praga i u VIII. izbornoj jedinici, što znači da je njegova populistička retorika naišla na simpatije i među Istranima i Riječanima.

Ovih se pak dana društvenim mrežama počela širiti snimka Bože Petrova iz vremena kada je još uvijek bio član Hrasta, stranke koja na parlamentarne izbore izlazi u koaliciji s HDZ-om. Snimka je nastala krajem svibnja 2011. godine na konferenciji za novinare gdje su se javnosti predstavila i dva člana Inicijative 'ZaMnoM' koja se tada priključila Hrastu - Milan Kapović i - Božo Petrov.

Na pitanje novinara „Zašto Hrast?“, Petrov je tada, među ostalim, odgovorio kako ta stranka „nudi ono što hrvatski narod uistinu ima već dugo stoljeća, a to su kršćanske, moralne, tradicionalne i obiteljske vrijednosti“.

Komentirajući tadašnju presudu hrvatskim generalima u Haagu, Petrov je rekao: „Nemojte se pokolebati pred svakom opcijom koja dolazi iz Europske unije, ne dajte sve ono što Hrvatska ima, ne pružajte sudovima da odlučuju što je to bilo bitno za slobodu hrvatskog naroda.“

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa