Pripremite životopise i molbe! Poslodavci zapošljavaju kandidate različitih profila!

0
Poslodavaci traže kadrove u turizmu (foto: Ilustracija)
Poslodavaci traže kadrove u turizmu (foto: Ilustracija)

Konoba Gurman na prekrasnom otoku Cresu zapošljava Kuhara ili Pomoćnog kuhara i Konobara. Poslodavac kandidatima osigurava smještaj i hranu, a svi ostali uvjeti dogovaraju se izravno s kandidatom. Pošaljite prijavu do 17. svibnja.

Autokamp „Kovačine“ zapošljava četiri Konobara u caffe baru. Posao uključuje posluživanje pića i slastica, sudjelovanje u preuzimanju robe te kontrolu zaliha proizvoda. Poželjno je poznavanje stranih jezika, prvenstveno njemačkog i talijanskog. Poslodavac budućim zaposlenicima osigurava smještaj i topli obrok. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na oglas do 17. svibnja.

e.Studio pokreće novi projekt i zapošljava više osoba s područja cijele Hrvatske na poziciji Voditelja prodaje na terenu. Radni zadaci su: sastanci s novim poslovnim subjektima, edukacija i savjetovanje klijenata na terenu, ostvarenje mjesečnih planova, obilazak i briga o postojećim klijentima te briga o naplati potraživanja. Idealan kandidat posjeduje komunikacijske i pregovaračke vještine, radno iskustvo u direktnoj prodaje te je fleksibilan i spreman na putovanja. Prijavite se na oglas do 17. svibnja.

Agora hotel management je start – up tvrtka koja se bavi unapređenjem promocije i prodajom turističkih smještajnih kapaciteta. S obzirom na stalno širenje tima, tvrtka otvara nova radna mjesta za poziciju Asistenta u prodaji. Budući zaposlenici bit će zaduženi za širenje mreže partnera i klijenata, pronalazak novih agenata, osnovne aktivnosti u segmentu online distribucije podataka te za analitiku i podršku u administraciji. Zainteresirani ste? Prijavite se na oglas putem MojPosao do 16. svibnja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa