Traže se programeri, specijalisti za ljudske resurse i prodajni predstavnici

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Labirint je kreativno-softverska tvrtka koja naglasak stavlja na sadržaj. Usluge koje tvrtka pruža se temelje na iskustvu i znanju u radu sa bazama podataka u raznim programskim okruženjima. Trenutno zapošljavaju kandidata na poziciji Database Developer (m/f) koji zna raditi u nekoliko programa za obradu podataka: SQL, Oracle, MySQL, PostgreSQL, MariaDB, Sybase. Ako ste prepoznali svoje kvalifikacije, prijavite se na oglas do 18.studenog.

Valamar Riviera je vodeća turistička kompanija u Hrvatskoj čiji objekti postavljaju standarde kvalitete diljem obale. Za svoj objekt  u Poreču zapošljavaju Suradnika u rezervacijskom centru (m/ž) koji će izrađivati ponude, potvrđivati rezervacije, izrađivati planove rezervacijskog centra te komunicirati s agencijama. Poželjno je radno iskustvo na poslovima vezanim uz prodaju i marketing te poznavanje dva strana jezika. Na oglas se možete prijaviti do 15. studenog.

Luxottica Jugoistočna Europa, dio svjetskog lidera u proizvodnji i prodaji naočala i optičarskih pomagala zapošljava Prodajnog predstavnika za Hrvatsku i Sloveniju (m/ž). Od kandidata se očekuje poznavanje slovenskog i engleskog jezika, odlične komunikacijske vještine i sposobnost prijenosa informacija, poznavanje osnova prodajnih i promidžbenih aktivnosti te prethodno radno iskustvo. Poslodavac nudi poticajne uvjete rada i stimulativnu plaću, a svi zainteresirani mogu poslati prijavu do 30. listopada.

Želite graditi karijeru u području ljudskih resursa? ROCKWOOL Adriatic ima poziciju za vas: Specijalist u ljudskim resursima (m/ž). Poslodavac traži pouzdanu, učinkovitu i fleskibilnu osobu sa dobrim analitičkim sposobnostima koja će uspješno balansirati između svih zadataka na radnom mjestu. Ako vas je oglas zainteresirao, prijavite se najkasnije do 30. listopada!

Danieli – Systec, tvrtka koja se bavi računalnim inženjerstvom i automatizacijom procesa, u potrazi je za osobom na poziciji Software engineer/developer (m/f). Za prijavu na oglas potrebno je obrazovanje iz područja elektrotehnike ili računarstva, sposobnost rada u timu, spremnost na nekoliko  mjeseci ili godinu dana rada u inozemstvu te na putovanja i rad s ljudima iz različitih država. Prijavite se na oglas do 7. studenog.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa