Slučaj porečke robinje: Kiselina ostavila ožiljke na leđima

0
Foto: 24sata/privatni album
Foto: 24sata/privatni album

Iako je na sigurnom, spašena iz ralja monstruma, Slavonka (44) nikad neće zaboraviti strah ni užase koje je proživjela dok je gotovo godinu dana bila robinja kod porečkih ugostitelja koji su je, prema navodima optužnice, od rujna 2015. godine do 17. srpnja 2016. psihički i fizički zlostavljali te tjerali da bez plaće i neprijavljeno radi za njih, donosi 24sata.

Fizički se oporavlja, no na njezinu krhku izmučenu tijelu još i danas su vidljivi ožiljci koje je ostavilo maltretiranje, između ostalog, i polijevanjem solnom kiselinom. Često su je zaključavali u maloj ostavi u stanu, gdje nije imala ni krevet, a uskraćivali su joj i hranu. Tukli su je šakama i remenjem, davili i prijetili.

Svih tih mjeseci koliko su je u Poreču mučili Slavonka se redovito čula s obitelji, ali njezine razgovore i poruke, kao i profil na Facebooku, nadzirao je ugostitelj sa suprugom. Nije smjela reći u kakvoj je situaciji jer se bojala mučitelja. Supružnicima je na Općinskom sudu u Pazinu nedavno počelo suđenje. Oboje niječu da su je zatočili i ozljeđivali, piše 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa