uspješni glazbenik iz novigrada

Džip je naletio na mene, završio sam u kolicima, a sad snimamo album

0
Denis Makin iz Novigrada (foto: Jutarnji list)
Denis Makin iz Novigrada (foto: Jutarnji list)

Mladog glazbenog entuzijasta Denisa Makina iz Novigrada, koji je sa 17 godina doživio tešku prometnu nesreću i završio u invalidskim kolicima, nesreća nije spriječila u ostvarenju glazbenog sna da osnuje vlastiti bend, snimi uspješan album, promovira mlade bendove i čak organizira nekoliko festivala. Kao dijete rado bi zaigrao nogomet u kvartu, a kvaliteta koju je posjedovao dovela ga je do hvaljenog igrača lokalnog novigradskog kluba. No, jedan dan sve se naprasno promijenilo, piše Jutarnji list.

- Ono čega se sjećam jest da sam bio na biciklu, a ostatak priče ispričali su mi bolničari i policajci. Džip je jureći stotinjak kilometara na sat bez kočenja naletio na mene i od tog dana proveo sam 15 dana u komi. Noge nisam osjećao dva mjeseca, nakon čega se osjet vratio, ali motorika se zauvijek izgubila - priča mladi pozitivni glazbenik kojega nesreća nije spriječila u tome da u životu zadrži optimizam.

Samo par mjeseci nakon nesreće uzeo je gitaru u ruke i pronašao svoju novu ljubav - ljubav prema glazbi. Pohađao je tečajeve u Grožnjanu, gitaru učio kod poznatog Elvisa Stanića i duhovnog mentora sada pokojnog Boška Petrovića, a već par godina poslije osnovao bend Vervet. - Iako mi je već 7 godina želja snimiti album, prošle smo godine počeli raditi na prvijencu ‘Dok plačeš i smiješ se’ koji će svjetlo dana ugledati kroz dva tjedna - rekao je Denis za Jutarnji list.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa