U subotu sportsko-turistička manifestacija Sva lica Platka

0

Ovo je prvo izdanje jednodnevne manifestacije sa sportsko-turističkim programom koja će vam ponuditi upravo ono lice Platka koje vam je potrebno. Program se sastoji od sportskog i relaksirajućeg dijela, koji mogu, a nisu nužno povezani. Ovisno o vašoj volji, kondiciji i vremenu

Program #sportiraj sastoji se od sportskih turnira u odbojci na pijesku, malom nogometu te košarci 3v3 čime se koristi obnovljena infrastruktura sportskih terena na Platku.

Turnir u odbojci na pijesku ugostiti će rekreativce, bivše odbojkaše i odbojkašice, ali i one još uvijek aktivne. Ekipe će se sastojati od tri člana, a važno je imati jednu žensku članicu u terenu. Malonogometni turnir rezerviran je za odmjeravanje snaga svih zaljubljenika u nogomet koji će se truditi osvojiti nogometno lice Platka, a pozivamo i sve ljubitelje loptanja pod obručem da se okušaju u turniru u košarci 3v3. Najuspješnije ekipe očekuju vrijedne nagrada. Pripremili smo i nešto za pojedince; spust biciklom – svi željni avanture, iskusni ili oni koji tek stječu iskustvo mogu se prijaviti na downhill i provjeriti kakve staze na raspolaganju ima Platak. Jedini uvijet, minimalno 8 zaljubljenika u ovaj sport.  Za sve željne razgibavanja kroz plesne korake tu je „Zumba fitness“ Snatch fitness i trening centra.

Program #chilliraj službeno otvara svoja vrata za opuštanje, odmor i zabavu u 14 sati ispred Malog doma Sušak na Platku gdje će posjetioci neovisno o uzrastu i različitim vizijama odmora zasigurno pronaći nešto za sebe.

U lounge zoni moći ćete se rashladiti ležeći u hemucima, ući u „Kutak za opuštajući trenutak“ gdje Vas čeka radionica joge, kadulje te Gong kupka. Za mlađe uzraste pripremili smo kreativnu radionicu ArtMašine za izradu medalja od drva i sportsku igraonicu Udruge Motus s „Igrama bez granica“.

Jeste li čuli za ljetno sanjkanje? Ukoliko niste, ovo je prilika za Vašu prvu vožnju vožnju tubing stazom i osvajanje adrenalinskog „SkiGuru tubing kupa“. Jednako je privlačno i sigurno za mlađe i starije uzraste.

Za dobru glazbu cijeli dan zadužen je riječki DJ Bura Avantura.

Nakon što ste mislili da sve vidjeli i isprobali, preostaje Vam samo jedno, a to je uspeti se žičarom na vrh Radeševa i uživati u najljepšem pogledu na Kvarneru s 1.363 metara visine uz ugođaj Dua Akustic. Osigurajte svoj jastučić i uhvatite zalazak sunca! Prve posjetioce očekuju nagrade. Ukoliko dočekate mrak, šetnju Turističkom stazom do dna osvjetljavat će solarni lampioni – romantika zagarantirana.

Zabava slijedi nakon šetnje Turističkom stazom, ispred Malog doma Sušak gdje Vas očekuje muzika uživo.  Do 02 sata zabavljat će Vas  bend Dijagnoze.

Sve informacije o manifestaciji pratiti te http://platak.hr/sva-lica-platka/ te na facebook eventu Sva lica Platka.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa