Na kalendaru najljepših majki Hrvatske Rovinjka je kolovoz

0
Ksenija Pehar (foto: Željko Krnčević i Milan Balaban)
Ksenija Pehar (foto: Željko Krnčević i Milan Balaban)

Predstavljamo vam kalendar s izbora pod nazivom 'Najljepša mama Hrvatske', koji su se održali 2. rujna u HNK Šibenik, a podjeljeni su u dvije kategorije; od 23-39 godina te kategorija Dijamant od 40-53 godine. Cilj ovog natjecanja je da se osim ljepote žene, nagradi i sama uloga majke koju ima u obitelji i društvu.

Svaka majka koja je sudjelovala na ovom izboru na svoj je način posebna. Upravo je to bio jedan od ciljeva; da se pokaže slojevitost, fizička ali i unutrašnja ljepota žene koja je već ušla u majčinstvo. Majka je ne samo kućanica koja vodi brigu o svojim najdražima, već je ona uspješna žena i u poslovnom svijetu. Često su žene stavile svoje snove u ladice onog trenutka kad su se posvetile majčinstvu. Iz tog razloga odlučila se dati mogućnost svim majkama da se zabave, sklope nova prijateljstva, nađu vremena samo za sebe, pokažu svoj sjaj te prožive trenutak u kojem je upravo ona u središtu pozornosti.

Uz majku, ova manifestacija za cilj ima za promidžbu lokalnog bogatstva, običaja i važnosti turizma, a djeluje i u humanitarne svrhe. Fotografije kalendara potpisuju Željko Krnčević i Milan Balaban, a snimane su na više lokacija grada Šibenika.
 Za frizure su se pobrinuli frizerski saloni 'Biserka' i 'Tijana', a za make - up; Martina Gracin, Marija Klisović’ i Nives Morić’.

Krune su unikatne te ih je izradila dizajnerica nakita iz Šibenika, Ivana Slavica Vunić’. Sve mame koje se žele prijaviti na ovo natjecanje za 2018. godinu, to mogu učiniti na našu e-mail adresu n.mama.hrvatske@gmail.com. Lani je Istru predstavljala Sana Collich iz Medulina a ove godine predstavnica Istre je Ksenija Pehar, 39-godišnja mama 3 djece. Cijeli kalendar preuzmite ovdje.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa