Hrvatska Mountain bike reprezentacija na pripremama u Rapcu

0

MTB reprezentacija Hrvatske u Rapcu je odradila četverodnevne pripreme. Mladi su biciklisti odradili treninge na terenu sa zahtjevnim usponima i spustovima, odslušali predavanje o dopingu te sudjelovali na radionici na temu Ciljevi i motivacije u treningu i natjecanju.

Na pripremama su sudjelovali mladi natjecatelji i natjecateljice iz kategorija juniori i U23, Karmen Škiljić, Larisa Bošnjak, Anthony Bilić, Matija Meštrić, Josip Meštrić, Stjepan Hunjak i Mirko Budimlić. Reprezentacija je 2016. godine sudjelovala na Europskom prvenstvu u Francuskoj te na MTB Europskom prvenstvu u Grazu, a natjecatelji su postigli odlične rezultate. Tijekom priprema reprezentativci su bili smješteni u hotelu Valamar Sanfior u Rapcu.

Cikloturizam je sastavni dio destinacijske strategije Valamar Riviere u čijem se portfelju nalazi i devet specijaliziranih biciklističkih hotela koji nude najviše standarde usluga biciklističkim gostima. Također, tu je i Bike Center Rabac, jedini takve vrste na obali, kao dio ponude Valamar Girandella Resorta 4*/5* koji predstavlja vrhunsko biciklističko odredište namijenjeno profesionalnim i rekreativnim biciklistima te obiteljima koje žele aktivni odmor.

Bike Center Rabac nudi izvrsne usluge za bicikliste te na jednom mjestu objedinjuje sve sadržaje potrebne biciklistima, a između ostalog sadrži i vrhunske biciklističke staze, poligon za treniranje, školu biciklizma, ali i brojne sadržaja za opuštanje. Kao novo omiljeno odredište svih ljubitelja biciklizma, Bike Center Rabac, razvijen je u suradnji s Valamarovim partnerom Via Tempora (Brand Cycle Croatia) i slovenskim konzultantima Alliance ASE te u partnerstvu s njemačkim proizvođačem Cube. Centar je namijenjen prije svega lokalnoj zajednici, Valamarovim gostima i ostalim gostima u destinaciji. U izvrsnu opremljenost Bike Centra Rabac uvjerila se lani tijekom priprema i profesionalna biciklistička momčad Cannondale Factory Racing Team, koja priprada kremi svjetskog brdskog biciklizma.

Najnovije vijesti