POREČ:

Uskoro uređenje piknik zone kraj dječjih igrališta

0

Upravni odjel za komunalni sustav Grada Poreča nastavio je s uređenjem djeljih igrališta na području grada i prigradskih naselja. Tako su, uz farbanje igrališta i zamjenu dotrajalih igrala, u dogovoru s mjesnim odborima odabrane četiri lokacije na kojima će se urediti piknik zone pod nadstrešnicom, za druženje u hladu tijekom ljetnih mjeseci.

Drvene sjenice trenutno se postavljaju na dječjim igralištima u Kirmenjaku i Varvarima (Ulica Baldini, te na gradskim igralištima u Ulici Veli Jože u naselju Poreč-jug i Ulici I. G. Kovačića u naselju Bolnica.

 

Sjenice su izrađene od drva s četverokutnim dvostrešnim krovom te se postavljaju na betonske podloge. Po završetku montaže sjenica, na pripremljene betonske podloge ugradit će se i drveni stolovi s klupama za sjedenje čime će igrališta dobiti nova mjesta za druženje u hladu za vrijeme ljetnih mjeseci. Radove izvodi pulska tvrtka Debi Grupa Pula koja je izabrana kao najpovoljniji ponuditelj u provedenom postupku jednostavne nabave, dok će Upravni odjel za komunalni sustav nastaviti s ulaganjima u komunalnu infrastrukturu i u narednom razdoblju.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa