Cvekova oproštajna objava: 'Izlazim sretan, ponosan i uzdignute glave'

0
Robert Cvek
Robert Cvek

Zamjenik pulskog gradonačelnika Robert Cvek oprostio se od kolega i građana u emotivnom postu na svom Facebook profilu. Prenosimo ga u nastavku.

"Dragi ljudi! Došao je trenutak da i ja napišem par rečenica. Došao sam do kraja jedne prelijepe životne dionice. Nije lako izabrati prave riječi, ali ne mogu, a da Vam se svima ne obratim barem jednom porukom. To je najmanje što mogu učiniti za ogromnu podršku koju sam kroz sve ove godine imao od Vas. Hvala Vam svima!

 

Dao sam najbolje od sebe, a i griješio sam. Želio sam biti svima stalno na raspolaganju, ali nisam imao dovoljno sati u danu. Želio sam svima pomoći sve što mogu, ali nisam pomogao svima. Nešto jednostavno ne možeš. Ne jer ne želiš. Baviti se politikom nije nimalo lako, pogotovo ako ti ljudski problemi ne ulaze na jedno, a izlaze na drugo uho. Ali ja sam svoj poziv volio, želio sam i slušati i pomagati i rješavati probleme svojih sugrađana. I zaustaviti se sa njima u gradu i poslušati kritiku. Tako sam doživljavao svoj 'posao'.

Ispričavam se onima kojima nisam uspio pomoći, onima koje nisam stigao poslušati i onima čiji problem nisam mogao riješiti. Iz cijele ove priče izlazim sretan, ponosan i uzdignute glave. Izlazim čist. Bogatiji za jedan stambeni kredit i sa 0 (nula) potrošnih kuna u 4 godine na kreditnoj kartici Grada Pule koju sam imao na korištenje. To će moći potvrditi ljudi koji dolaze nakon nas.

Filipa sam nazvao i čestitao mu, dio njegove ekipe sam danas vidio i čestitao im na Forumu. Želim im puno uspjeha u radu! Želim im da realiziraju sve ono što su Vam obećali. Želim im da dokažu da su bili u pravu, a mi u krivu, jer tada će grad biti ljepši i još bolje mjesto za život. Na kraju krajeva, svi to iskreno i želimo.

Slijedi odmor od politike i vrijeme sa obitelji. Kao što je moja Maja i napisala, nije baš neki gubitak. Držite se ljudi, sretno svima, vidimo se negdje u điru!", napisao je Cvek.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa