Vukovarac provalio u kiosk u Poreču

0
Grožnjanska ulica
Grožnjanska ulica

Porečka je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom iz Vukovara te je utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo teške krađe, izvijestila je PU Istarska.

Postupajući po dojavi o provali u kiosk u Grožnjaskoj ulici u Poreču, 27. srpnja oko 1:30 sati, policijski službenici su brzom intervencijom u Mlinskoj ulici u Poreču zaustavili automobil Mercedes, splitskih registracijskih oznaka, kojim je pod utjecajem alkohola od 0.91 promila upravljao 36-godišnjak iz Vukovara. Muškarac je zbog sumnje da je počinio kazneno uhićen i prevezen u prostorije policijske postaje. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je provalio u kiosk i iz unutrašnjosti otuđio metalnu kutiju s novcem, čime je oštetio vlasnike za više stotina kuna.  

Radi upravljanja pod utjecajem alkohola, protiv osumnjičenog se podnosi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, dok je zbog počinjenja kaznenog djela,  po dovršetku kriminalističkog istraživanja, jučer u večernjim satima, 36-godišnjak priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa