Odaberite svog poslodavca i prijavite se na oglas!

0
Mlinar traži prodavače
Mlinar traži prodavače

Tvrtka Euro Tim bavi se proizvodnjom i prodajom okova za aluminijske grilje te proizvodnjom i prodajom ALU i PVC stolarije. Zbog proširivanja postojećeg tima, zapošljavaju Referenta prodaje i nabave, osobu koja odlično poznaje talijanski jezik u govoru i pismu, koja je sklona timskom radu i ima izražene komunikacijske vještine.

Tvrtka Jadranka d.d. je 2015. godine osvojila nagradu Najbolji poslodavac koja se temelji na rezultatima istraživanja zadovoljstva zaposlenika unutar tvrtke. Ta vrijedna nagrada poticaj im je da budu što bolji te ulažu u svoje zaposlenike i brinu o njihovom zadovoljstvu. Za brand, Lošinj Hotels & Villas zapošljavaju motivirane, komunikativne i uslužne djelatnike na pozicijama: Konobar i Spasilac. Buduće zaposlenike očekuje profesionalna edukacija, ugovor o radu uz mogućnost dugoročnog zaposlenja te osiguran smještaj i prehrana.

Vodeća tvrtka u pekarskoj industriji u Hrvatskoj, Mlinar, radi daljnjeg razvoja i unapređivanja poslovanja u svoj tim prima osobu na poziciji Prodavač. Potrebno je radno iskustvo u prodaji, izražene komunikacijske i prodajne vještine te ljubaznost i srdačnost u komunikaciji s kupcima. Tvrtka jamči sigurna primanja i poticajno radno okruženje.

Valipile se ubraja u jednu od najboljih peradarskih tvrtki u Hrvatskoj. Posljednjih godina bilježe ozbiljan rast koji osim tehnoloških rješenja zahtijeva i pojačanje na području ljudskih resursa. Zbog toga trenutno zapošljavaju na radnom mjestu Poslovođe mesnice. Budući zaposlenik će se na radnom mjestu baviti organizacijom rada poslovnice, narudžbama i primanjem robe u poslovnicu, prodajom i fiskalizacijom robe, vođenjem evidencija o radnom vremenu i godišnjim odmorima te organizacijom inventura.

Europa92 je dugogodišnji generalni uvoznik i distributer vrhunskih svjetskih jeans brandova. Zbog povećanja obujma posla, traže komunikativne i snalažljive Prodavače u gradovima diljem Hrvatske. Za obavljanje posla potrebne osobine su komunikativnost, snalažljivost, proaktivan stav u prodaji te predanost radu i sposobnost organizacije. Poslodavac osigurava redovita primanja te stimulativni varijabilni dio primjeren postignutim rezultatima prodaje.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa