Doček uz vatromet i dobru zabavu

Zakoračite u Novu godinu uz Hladno pivo na pulskom Forumu!

0
Hladno pivo (foto: Roberto Matković)
Hladno pivo (foto: Roberto Matković)

Vrhunac bogatog prosinačkog programa u Puli obilježit će ispraćaj stare i doček Nove godine. U silvestarskoj noći Puljani i njihovi gosti će se na Forumu zabavljati na velikom koncertu uz Hladno pivo i Night Express, dok će cijeli program zaokružiti i tradicionalni ponoćni vatromet. Program započinje u 20 sati, kada će atmosferu zagrijati DJ Filjo, nakon čega počinje koncert jednog od najpopularnijih hrvatskih rock sastava.

Ispod svjetleće kugle na Forumu bit će veselo i 30. prosinca, uz TBF i DJ-a Teddy Leea, dok će tri dana vrhunske glazbe na glavnom pulskom trgu zaokružiti svojevrsna repriza dočeka 1. siječnja i to uz koncert energičnih Koktelsa. Uz događanja na Forumu, u 11 sati na pulskoj Karolini bit će organiziran prijepodnevni doček Nove godine. Uz klizalište koje je postavljeno u suradnji Grada Pule i Pulaparkinga, stara godina ispratit će se uz Nenu Belana i Fiumense, Erika Baliju, Pulske mažoretkinje i zbor Zaro.

Uz sve novogodišnje koncerte tu je i Seasplash platforma #10 koju će tradicionalno zatvoriti veliki elektronski doček Nove godine – Novogodišnji party, na tri pozornice u prostorima tunela Zerostrasse u Puli, s početkom u 22 sata. Grad Pula svih poziva na sve novogodišnje programe, a više informacija o samoj manifestaciji “Prosinac u Puli” možete pronaći na istoimenoj facebook stranici ili na www.prosinacupuli.hr.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa