na portalu moj posao

Tražite posao? Pogledajte ove atraktivne poslovne prilike

0
Ilustracija (foto: Goran Kovačić/PIXSELL)
Ilustracija (foto: Goran Kovačić/PIXSELL)

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike. British American Tobacco & TDR (BAT) je u potrazi za Supply Quality Executive (m/ž). Standardni radni tjedan uključuje pet radnih dana, a u slučaju povećane potrebe, moguće je produljiti radni tjedan, a svaki prekovremeni rad i rad vikendom se isplaćuje zasebno. Nude godišnji odmor u prosjeku trajanja od 25 radnih dana, razne bonuse, plaćeni topli obrok osiguran u njihovom restoranu, dodatno zdravstveno… Uvjete i druge pogodnosti provjeri na oglasu koji traje do 25. kolovoza.

Trenutno 2.400 poslovnica, preko 20.000 zaposlenih u devet europskih zemalja su brojke koje TEDi čine liderom na području maloprodaje neprehrambenim proizvodima. Sada im se možeš pridružiti na poziciji Suradnik u prodaji / prodavač (m/ž) u jednom od 8 gradova. Potrebno je imati uspješno završenu školu (SSS) - prednost trgovina, izražene komunikacijske sposobnosti te ljubaznost u radu s kupcima. Ako si se pronašao u ovom oglasu, javi im se najkasnije do 17. kolovoza.

JAMNICA plus, ponosni nositelj dugogodišnje tradicije i moderan prvak u proizvodnji mineralnih voda i sokova trenutno traži Prodajnog predstavnika u maloprodaji/HoReCa-i (m/ž). Posao uključuje obradu dodijeljenih dostavnih mjesta po dnevnom, tjednom i mjesečnom planu obilazaka, pravovremeno evidentiranje provedene prodajne aktivnosti kroz operativni prodajni sustav, brigu o naručenim količinama robe, popunjenosti police, frižidera i slično. Potrebno je imati barem godinu radnog iskustva u operativnoj prodaji te vozačku B kategorije. Svoj životopis im možeš poslati do 17. kolovoza.

 

Globalna hrana nositelj je franšize McDonald's za područje Republike Hrvatske i dio je najvećeg lanca restorana brze usluge u svijetu koji broji više od 36.000 restorana. Trenutno su u potrazi za Radnikom u restoranu (m/ž) u Poreču. Nude fleksibilno radno vrijeme, mogućnost dodatne stimulacije na plaću te isplatu dodataka za rad noću, nedjeljom i praznikom. Ako te ovaj oglas zainteresirao, javi im se do 19. kolovoza.

ROCKWOOL Adriatic je u potrazi za Asistentom tehničkog odjela (m/ž). Posao uključuje potporu u radu voditelju proizvodnje i tehničkom direktoru po potrebi, u rješavanju tehničkih pitanja te nadgledanju i vođenju dnevnih zadataka u tehničkom odjelu, praćenje ključnih pokazatelja proizvodnje, praćenje budgeta, plana proizvodnje i svih relevantnih akcijskih planova i slično. Nude rad u dinamičnom međunarodnom okruženju te mogućnost profesionalnog razvoja u rastućoj međunarodnoj kompaniji koja je lider na tržištu u svom području rada. Ako si se prepoznao u ovom oglasu, on je aktivan do 17. kolovoza.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa