Kristina Riosa iz Pule Kraljica sjevernog Jadrana 2013. godine

0
Finalistice izbora Kraljica sjevernog Jadrana 2013. godine
Finalistice izbora Kraljica sjevernog Jadrana 2013. godine

U lounge baru Divan ville Dinka u Voloskom 3. svibnja održan je izbor za Kraljicu sjevernog Jadrana 2013. godine, a pobjedu je odnijela Kristina Riosa iz Pule. Prva princeza je Robertina Preklushaj, a druga Petra Semeš iz Rijeke. Marizela Hrstić iz Rijeke je Miss fotogeničnosti, dok je Miss simpatičnosti Iva Gracin, također iz Rijeke. Kristina Riosa studira u Rijeci i povremeno se bavi se manekenstvom.

Izbor za Kraljicu sjevernog Jadrana je regionalni izbor za Kraljicu Hrvatske. Izbor za Kraljicu Hrvatske održava se od 1994. godine, uz brojna prednatjecanja. Natjecanje "Queen of The World" utemeljeno je još davne 1988. godine, a Danijela Mihalić je do danas jedina Hrvatica koja je na tom izboru ponijela titulu najljepše na svijetu.

Među dosadašnjim Kraljicama Hrvatske bile se: Danijela Mihalić (Kraljica svijeta), Iva Balaban (4. mjesto na izboru Kraljice Svijeta), Simona Gotovac, Tina Katanić (druga Princeza Svijeta), Andrea Kodžoman (4. mjesto na izboru Kraljice Svijeta), Danijela Alavanja, Tamara Roglić, Mirela Nazor (Kraljica Europe), Zorica Pupovac (druga pratilja Kraljice Svijeta) i druge.

Kristina Riosa (u sredini) s pratiljama
Kristina Riosa (u sredini) s pratiljama

Najnovije vijesti